Van BPM naar holistisch process management?

Wij gebruiken de term Holistisch voor ons product, omdat wij naar het hele systeem willen kijken. Dan pas kan je strategisch verbeteren in een organisatie met een voorspelbare uitkomst.

Het 'hele systeem' betekent processen (BPM), maar met name ook de mensen en de relaties tussen deze zaken binnen een organisatie. Naast de mogelijkheid om uw procesmodel in kaart te brengen en zichtbaar te maken, biedt HPM daarom een aantal extra functionaliteiten waarmee het een echt waardevol gereedschap wordt.

Wij zijn daarom fervent aanhanger van de SqEME methode om mensen in organisaties verder te helpen.

 • intuitief
 • inzichtelijk
 • Mensgericht
 • Flow bevorderend

Vanzelfsprekend

Onze software is voor iedereen in de organisatie simpel en (bijna) zonder uitleg te gebruiken.

Ons product is 100% webbased, dus overal bereikbaar waar u een browser en internet heeft. Waar dus niet?

Wij bieden veiligheid, door beveiliging van de applicatie en uw opgeslagen informatie

Helder

Alle informatie wordt in overzichtelijke grafische weergaven verdeeld in 3 niveau's, namelijk resultaat gebieden, processen en processtappen

Op alle niveau's bieden wij inzicht in de relaties met de organisatie-doelstellingen, maatregelen, risico's, succesfactoren, competenties en benodigde software.

Wij kennen 1 versie van de waarheid, wat betekent dat er geen publiceer functie is, want alles is direct zichtbaar voor iedereen zodra het opgeslagen wordt.

Verder kennen wij geen verplichte filters op basis van functie of rol binnen de applicatie

Naast alle proces informatie bieden wij ook een organogram, waarmee deze ook centraal aanwezig is en gekoppeld kan worden.

Bezig

Ieder object (resultaat gebied, proces, processtap, bericht) heeft een eigenaar. Dit is uiteraard niet 1 persoon, maar een rol die gedefinieerd is binnen de applicatie.De rollen kunnen gelijk lopen aan functies, of met diverse functies gecombineerd worden. De eigenaar van een object kan dit zelf beheren en hiemee wordt het beheer belegd bij degene(n) die er ook daadwerkelijk mee van doen hebben.

Wij vinden dat een organisatie altijd in beweging hoort te zijn en daarom ook 'work-in-progress' gewoon zichtbaar moet zijn. Om persoonlijke interessen makkelijk toegankelijk te maken bieden wij het happy screen, persoonlijk voor iedere medewerker

Wij bieden KPI's gebaseerd op menselijke input, dus sneller waardevol, omdat de eigenaar zelf aangeeft hoe het gaat op basis van zijn ervaring en kunde.

Stroom

alle document sjablonen opgeslagen bij de processtappen waar zij horen, dus altijd de laatste versie paraat

koppeling alle berichten qua input en output, dus inzicht in missende en overtollige werkzaamheden

Stuur ons een bericht

Dank u voor uw bericht! We komen er zo snel mogelijk op terug.

Er is een probleem opgetreden bij het versturen. Probeert u het aub nog een keer.

Vult u aub alle velden in voor u het bericht verstuurd.

Contact Info

 • 2Decide BV,
           Klein Baal 41,
           6685 AC Haalderen
 • 0481 712042
 • vraag@hpm-creator.nl

© 2014 2Decide. Alle Rechten Voobehouden