HPM
Wij hebben HPM feitelijk maar in 1 smaak. Desondanks hebben we een drietal prijsstelling, of eigenlijk 1 proef-prijs en 2 vervolg tarieven. U kunt HPM maximaal twee maanden tegen het gereduceerde tarief uitproberen. Als u HPM daarna verder wilt blijven gebruiken zijn er twee mogelijkheden die hieronder uitgelegd worden.

Gedurende de proefperiode betaald u € 2,00 per gebruiker (met een minimum van € 150,00) per maand. Hiervoor krijgt U de volledige functionaliteit en U kunt rekenen op onze ondersteuning gedurende kantoortijden.

Na de proefperiode kunt U overstappen op het doorlopend abonnement, waarvoor u € 8,00 per gebruiker (met een minimum van € 500,00) per maand betaald. Hiervoor krijgt U nog steeds de volledige functionaliteit en U kunt uiteraard ook nog steeds rekenen op onze ondersteuning gedurende kantoortijden.

Mocht HPM voor uw organisatie kritisch zijn (geworden), hebben wij ook nog de mogelijkheid om een extra uitgebreide service aan te bieden. Naast de gehoste omgeving voor HPM, die in dit geval door ons voor u op dedicated servers wordt aangeboden, wordt u lid (gratis) van onze gebruikersvereniging. Met deze vereniging hebben wij een Escrow overeenkomst, hetgeen u de garantie geeft dat u HPM altijd zult kunnen blijven gebruiken. Ook als wij het produkt besluiten niet verder te ontwikkelen of aan te bieden. Tevens breiden wij onze ondersteuning dan uit naar een 24/7 dekking. Voor deze vorm van service betaald u € 16,00 per gebruiker (met een minimum van € 1.000,00) per maand.

 

HPM rapportage module
Om extra nut te halen uit de informatie die u over uw organisatie heeft opgeslagen in HPM kunnen wij aanvullend een rapportage mogelijkheid voor u inrichten. Omdat wensen op dit gebied nogal uiteen lopen doen wij dit meestal in overleg met u als klant. Om echter een idee te geven van de mogelijkheden en kosten, hieronder een aantal voorbeelden.

Voorbeeld 1: webbased rapportages op basis van Microsoft SSRS
* maandelijks abonnement € 250,00 (ongeacht aantal gebruikers)
* eenmalige opzetkosten € 250,00
* kosten per te bouwen rapport gemiddeld € 560,00

Mocht u zelf rapportages willen bouwen in SSRS is dat ook mogelijk.
Wij kunnen indien gewenst een workshop verzorgen om het datamodel van HPM uit te leggen en het maken van rapportages in Report Builder 3.0 aan u uit te leggen. Afhankelijk van de reeds aanwezige kennis in uw organisatie zullen de kosten hiervan tussen de € 1.500,00 en € 5.000,00 bedragen.

Voorbeeld 2: database replica door ons gehost
* maandelijks abonnement € 250,00 (ongeacht aantal gebruikers)
* eenmalige opzetkosten € 1.000,00

Voorbeeld 3: database replica door u gehost
* maandelijks abonnement € 100,00 (ongeacht aantal gebruikers)
* eenmalige opzetkosten € 1.000,00

Uit de replica van de database kunt u alle gegevens lezen die in HPM zijn opgeslagen. Om u bekend te maken met het datamodel kunnen wij een workshop verzorgen die afhankelijk van de reeds aanwezige kennis in uw organisatie tussen de € 1.500,00 en € 5.000,00 zal kosten.

Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en alle vermeldde prijzen zijn exclusief BTW. Al onze omgevingen worden in Nederland gehost.

Stuur ons een bericht

Dank u voor uw bericht! We komen er zo snel mogelijk op terug.

Er is een probleem opgetreden bij het versturen. Probeert u het aub nog een keer.

Vult u aub alle velden in voor u het bericht verstuurd.

Contact Info

  • 2Decide BV,
             Klein Baal 41,
             6685 AC Haalderen
  • 0481 712042
  • vraag@hpm-creator.nl

© 2014 2Decide. Alle Rechten Voobehouden